Ericzzon.se © 2010 

 

Om mig


Jag är en man på 36 år, jag föddes och levde mina 5 första år i Alingsås, och växte därefter upp i Vårgårda. Efter det har jag flyttat runt en del men har nu slagit mig ner i Alingsås igen.

Utbildad PC/Nätverkstekniker och har sysslat med datorer sedan 12 års ålder.

På fritiden tycker jag om att umgås med mina barn och mina vänner, jag är en väldigt social person och tycker om att lära känna nya människor, därav blir det mycket fikande och middagsbjudningar. Senast tillskottet till min vardagslyx är en begagnad Espressomaskin och kaffekvarn varpå jag nu försöker lära mig att få till smarriga kaffe Latte till mig och mina vänner.

Film är ett av mina stora intressen och det blir minst ett par rullar veckan, och genom åren har det blivit en ganska stor samling.

Musik har alltid varit något jag inte kan leva utan. Jag lyssnar på det mesta men dansband, opera och klassiskt går bort.

När tillfälle och pengar går ihop går jag gärna på konserter. I år har det blivit både, Two Smoking Barrels, Top Cats, Norstedtz, Emmy-Lou & The Rythm Boys, Kapten Röd och Alice Cooper. Och lever fortfarande på minnen Metaltown -11, trots den nya platsen.

När vädret tillåter tar man gärna sig en tur på mc:n eller åker på någon cruising. 

Reser gör jag gärna när tilfälle ges och nu senast blev det en minisemester i Lübeck. Utöver det har jag hittills varit i Kreta och Tunisien bortsett från våra grannländer Norge, Danmark och Finland.

Drömresan är att åka till USA köpa en jänkare (Ford Fairlane Skyliner -58) och bila från kust till kust.
Men tills dess får det allt duga att glida på hojen när vädret tillåter.